• Archline hónap képe pályázat 2017 október, I. helyezés
 • Style&Draw pályázat 2017 Családi ház kategória I. helyezés
 • Olyan házat képzeltünk magunknak, aminek a belső kialakítása egyszerre praktikus, letisztult, de mégis otthonos, aminek a színei, a burkolatai, a berendezése modern, de nem feltétlenül a legújabb divatot erőlteti ránk, hanem a családunk életformáját tükrözi és szolgálja ki: két örökmozgó gyerek és két gyors ritmusban élő felnőtt igényeit. Flóra ez alapján mindent kitalált nekünk, elkísért bennünket a beszerző körutakra, költséghatékony tippeket adott, sőt, sokszor olyan okos, kiegészítő ötletekkel is előállt, amikre mi sose gondoltunk volna. Flórának köszönhetően a ház minden zuga szebb és okosabb lett, mint amiről valaha is álmodtunk, ami azért is szuper, mert a következő pár évtizedünket ebben az új házban fogjuk tölteni, így nem árt, ha jól érezzük magunkat benne - márpedig nagyon jól érezzük magunkat benne. Köszönjük Flóra!

  Sárfalvi Péter, világ- és Európa-bajnok magyar öttusázó
 • Archline Hónap képe pályázat 2015.december I. helyezett
 • Amikor először találkoztam a Flórával, még csak néhány határozott elképzelésem volt, hogy egy nagy múltú, patinás cukrászdából hogy lehet Eger ékkövét, minden korosztály kedvencévé varázsolni. Az egyeztetések után, amikor megkaptam a látványterveket, úgy éreztem, ez az, pontosan ezt az érzést szerettem volna visszaadni. Köszönöm, hogy segítségükkel olyan helyet hozhattam létre, amelyre régóta vágytam.

  Szilágyi Erzsébet, Eger, Dobos Cafe
 • Archline hónap képe pályázat 2017 június, I. helyezés
 • Teljesen felújítandó lakás rendbetételéhez kerestem meg Flórát tanácsért, aki sok hasznos ötlettel látott el. Nagy előrelépést jelentett számomra széleskörű ismerete a felújításhoz szükséges anyagokról (mind minőség, mint praktikum, mind beszerzés tekintetében), ami által a saját elképzeléseimet is segített megvalósítani és amivel sok időt spóroltam meg. Flóra a szakmában szerzett tapasztalatai és gyakorlata által számomra teljesen újszerű megoldásokat kínált, amik talán sose jutottak volna eszembe és amiket hasznosítani tudtam. Sok köszönet a segítségért, ötletekért és információkért!!

  Dénes Zsuzsanna

NAILGEL

 • A Manilla stúdió egy csodálatos irodát és oktatási helyszínt tervezett a nailgel.hu webshoppunknak. Nagyon határozott, igényes, maximálisan az ügyfél érdekeit előtérbe helyező csapat. Hálásan gondolok az együttműködésünkre.

 • Archline Hónap képe pályázat 2015.május I. helyezett
 • Archline Hónap képe pályázat 2016.március I. helyezett

 • Rendkívül kreatív csapat, látványos ötletekkel és praktikus megoldásokkal, korrekt árral és precíz kivitelezéssel, csak ajánlani tudom. A szolgáltatás díját szinte behozták a megtakarítások, amiket rajtuk keresztül tudtunk elérni, a megspórolt időről, felesleges körökről és energiáról már nem is beszélve… Jó pár buktatóra is felhívták a figyelmünket már a tervezés szakaszában, és olyan újszerű ötletekkel álltak elő, ami nekünk biztos nem jutott volna az eszünkbe. Nagyon köszönjük a szakértelmen túl a kedves, barátságos hozzáállást, legközelebb is egész biztos hozzájuk fordulunk!

  Horváth-Bodor Klára