Családi ház exterior

Egy nagyon modern, technikailag és minőségben is jövőbe mutató újépítésű ház külső látványtervei.

Családi ház milano stílusban

A 2017-es Style&Home egyik feldata családi ház terevezése volt. A ház terveit minden pályázó megkapta, berendezni a Style&Home partnereinek választékából lehetett. A Manilla Studio vezető tervezője, Orosz Flóra, a szakmai zsűri első helyezését érte el.

Minimál lakás különleges megoldásokkal Feature

Minden lakberendező szereti, hanéha magának tervezhet. Ez a lakás is egy pályázatra kiírása alapján készült, de sajnos a pályázat nem került végül megrendezésre. Talán éppen ezért, nagyon sok különleges megoldást beletettünk, például a gyerekszobát a nappalitól  elválasztó intelligens üveget. Érdemes megnézni a részleteket.

Glamour lakás Feature

Fiatal pár most épülő családi ház lakberendezési tervezéséhez keresett meg minket. A épület tervei már készen voltak, hiszen a tulajdonos építészként, a fő terekkel elkészült. Az elképzelés az volt, hogy egy finom, elegáns glamour stílusú enteriőrt valósítunk meg a belső terekben. A végeredményhez kicsit módosítani kellett a belső elrendezésen is, de szerintünk megérte.

Tetőtéri kislakás Feature

Ez a pici lakás lakberendezői szemmel rengeteg kihívást tartogatott: ferde síkok, kis belmagasság, osztott terek. A hátrányból előnyt kovácsolva, egy nagyon izgalmas, de mégis élhető lakást sikerült megálmodnunk.

Szinva utcai iroda

Olyan irodát és közösségi teret szerettünk volna létrehozni, amely számunkra, illetve hasonló területen dolgozó építészeknek, belsőépítészeknek is megfelelő környezetet teremt a kreatív gondolkozáshoz.

Budaörsi családi ház Feature

A megbízást egy újonnan épülő családi ház lakberendezésére kaptuk meg. A megbízó a nagy terket, finom, pasztell színeket és a meleg, barátságos stílust választotta. Ilyen lett az eredmény.

Modern belvárosi lakás

Fiatal házaspár kért fel minket, hogy ennek az újépítésű lakásnak a lakberendezési terveit elkészítsük. A teljes alaprajzot újragondoltuk, és  a megrendelővel közösen gondolkodva megszületett ez az interior, amely az építtető számára is kiemelt referencia-munka lett.